quý khách đang coi tư liệu "Đề đánh giá 1 huyết lần 3 môn Tiếng Anh Lớp 9 (Chương trình thí điểm) (Có đáp án)", nhằm thiết lập tài liệu cội về vật dụng chúng ta cliông xã vào nút ít DOWNLOAD nghỉ ngơi trên

Tài liệu đính kèm:

*
de_kiem_tra_1_tiet_lan_3_mon_tieng_anh_lop_9_chuong_trinh_th.doc

Nội dung text: Đề kiểm tra 1 huyết lần 3 môn Tiếng Anh Lớp 9 (Cmùi hương trình thí điểm) (Có đáp án)

SECONDARY SCHOOL KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 Name: .

Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 9 lần 3

Subject: English 9 Class: . Time: 45 minutes ( Chương thơm trình thí điểm )  MARK COMMENT Code of paper A.LISTENING (2.0 points) Question I. Radio is asking two students about their eating habits. Listen to what they say & decide if the statements are true (T) or false (F).( 1.0 point) T F 1. Nicolas gets up too late to lớn have sầu a real breakfast. 2.It’s difficult to buy his lunch at the school canteen. 3.He’s considering changing his eating habits. 4.She thinks breakfast should include nutritious food. Question II. Listen khổng lồ the lecture and decide if the statements are true (T) or false (F). ( 1.0 point) 1.Tourism plays an important part in the development of many nations. 2.Modern transport promotes tourism. 3.Tourism depends on the income of a country. 4.People’s lives get better with the development of tourism. B- USE OF LANGUAGE: Question I. Circle the word with the underlined part pronounced differently from that of the others. ( 0.5 point) 1. A. hobby B. honest C. humor D. hole 2. A. intermediate B. immediate C. medium D. medicine Question II. Circle the word whose main stressed syllable is different from the rest. ( 0.5 point) 1. A. impression B. adventure C. luggage D. develop 2. A. remember B. question C. accept D. decide Question III. Choose the best answer. ( 2.5 points ) 1. They have sầu been learning English ___ I was eight years old. A. since B. to C. for D. from 2.If you study hard, you ___ the examination next month. A. passing B. to pass C. pass D. will pass 3.Is English a (n)___ language in your country ? A. mother B. official C. living D. old4.They don’t like learning English , ___ A. vì chưng they B. doesn’t they C. are they D. don’t they 5.The book ___ I liked was the detective story. A. who B. which C. whom D. where 6.All ___ must complete a visa size upon arrival at Singapore airport. A. tourists B. departures C .customers D. passengers 7. –“What does your father do?” -“He’s ___ engineer. A. a B. the C. an D. x 8.Manh ___ up some Spanish when he was living in Mexiteo. A. took B. picked C.

Xem thêm: Joker One Piece Là Ai ? Tiểu Sử Nhân Vật: Donquixote Doflamingo Là Ai

looked D. learnt 9. If Mr. Cuong had an IELTS certificate, he ___ a good job. A. will get B B. getting C. would get D. got 10.The man___ won the competition is my English teacher. A. who B. which C. whom D. whose Question IV. Give the correct size of the following verbs: ( 1.0 point) 1.If we (use ) ___ water carefully, more people will have sầu fresh water. 2.I think you should spover more time (improve) ___ your pronunciation. 3. When he came, we (talk) ___ happily about the class meeting. 4. If Quyen didn’t have sầu a such a lot of English homework , he ( go) ___ to lớn the buổi tiệc nhỏ. C-READING: Question I.Read the passage và fill each blank with a word / phrase from the list(1.5 points) After English surprised learning picked over When I first started (1) ___ English ten years ago . I could hardly say a word - “ hello” , “goodbye”, “thank you” was just about it ! I went lớn classes two evenings a week & I was (2) ___ at how quickly I made progress during the course we learned lots of vocabulary và studied grammar rules . The thing I enjoyed most was being able lớn practice (3) ___ with the other students in my class. ( 4) ___ two years I went lớn Engl& to a language school .It was in Cambridge . I did a three – week course at a very good school và I stayed with a local family . It was a fantastic experience và I (5) ___up a lot of new language from speaking with my host family và with other students from all (6) ___ the world . I really improved my pronunciation as well. When I got baông chồng to lớn Spain , I was so much more confident . I could actually hold a conversation with my teacher in English. Question II.Read the passage và answer the questions.( 0.5 points ) Every nation và every country has its own customs & traditions. In Britain traditions play a more important part in the life of the people than in other countries. Englishmen are proud of their traditions & carefully keep them up. It has been the law for about 300 years that all theaters are closed on Sundays. No letters are delivered, only a few Sunday papers & published. To this day an English family prefers a house with a garden lớn a flat in a modern house with central heating. English people like gardens. Sometimes the garden in front of the house is a little square covered with cement painted green in imitation of grass & a box of flowers.Holidays are especially rich in old traditions and are different in Scotl&, Ireland, Wales & Engl&. Christmas is a great English national holiday, và in Scotland it is not kept, except by clerks in banks, all shops và factories are working. Questions 1. How important are traditions in Britain? 2. What do Englishmen bởi for their traditions? D-WRITING: Question I. Rewrite the second sentences with the words given.( 1.0 point) 1. I would lượt thích you khổng lồ help me to carry the bags. -> Do you mind ? 2. Although she had a lot of difficulties, she managed to buy the house. -> In spite of 3. They built this house last year. ->This house 4. Study harder or you will fail the exam. ->If you don’t . Question II. Rearrange the word or phrase in the right order lớn have sầu meaningful sentences. ( 0.5 points) 1.My brother / khổng lồ / usually / goes / work/ by / bus.  . 2.I / study /, / harder / I / pass / will / the / written examination / If.  THE ENDĐáp án với thang điểm chấm: A- LISTENING : Question I: ( 0,25đ/ câu đúng) ( Skills 2 Unit 7 English 9 thí điểm ) 1.T 2.F 3.T 4.T Question II: ( 0,25đ/ câu đúng) ( Skills 2 Unit 8 English 9 thí điểm ) 1.T 2.T 3.F 4.T B- USE OF LANGUAGE Question I. ( 0,25đ/ câu đúng) 1.B 2.D Question II. ( 0,25đ/ câu đúng) 1.C 2.B Question III. ( 0,25đ/ câu đúng) 1.A 2.D 3.B 4.A 5.B 6.D 7.C 8.B 9.C 10.A Question IV. ( 0,25đ/ câu đúng) 1. use 2.improving 3. were talking 4.would go C.READING Question I. ( 0,25đ/ câu đúng) 1.learning 2.surprised 3.English 4.after 5.picked 6.over Question II. ( 0,25đ/ câu đúng) 1. (In Britain), traditions/they play a more important part in the life of the people than in other countries.2. Englishmen/They are proud of their traditions & carefully keep them up. D. WRITING: Question I. ( 0,25đ/ câu đúng) 1. Do you mind helping me khổng lồ carry the bags. 2. In spite of having a lot of difficulties, she managed to buy the house. 3. This house was built last year. 4. If you don’t study harder, you will fail the exam. Question II. ( 0,25đ/ câu đúng) 1.My brother usually goes to lớn work by bus. 2.If I study harder , I will pass the written examination
Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *